Ражнатович, Светлана

Све́тлана Ражна́тович (серб. Светлана Ражнатовић), тейтерьксчи Ве́личкович (серб. Величковић), лемполавкс Це́ца (серб. Цеца); чачсь 1973-це иень панжиковонь 14 чистэ, Житораджя, СР Сербия, СФРЮ) — сербиянь поп-морыця, исяк жанрат турбо-фолк ды поп-фолк. Сехте содавикс морыця Сербиясо.

Ражнатович, Светлана
Портрет
чачома лем Lua ильведевкс: expandTemplate: template "lang-sr-ec" does not exist.
чачома чись аштемковонь 14 чи 1973(1973-06-14) (49 иеть)
Чачома тарка
Мастор
Важодема ёрокчизе морыця, налксиця, модель, киноактёр, седиця, студийный музыкант
Полазо Ражнатович, Желько[d]
Эйкакшонзо Anastasija Ražnatović[d]
Commons-logo.svg Светлана Ражнатович

ДискографияВитнемс-петнемс

  1. 1988Цветак зановетак / Маленький тянущиеся цветок
  2. 1989Ludo srce / Сумасшедшее сердце
  3. 1990Pustite me da ga vidim
  4. 1991Babaroga
  5. 1993Šta je to u tvojim venama
  6. 1994Ja još spavam u tvojoj majici
  7. 1995Fatalna ljubav
  8. 1996Emotivna luda
  9. 1997Maskarada / Маскарад
  10. 2000Цеца 2000 / Цеца 2000
  11. 2001Деценија / Десятилетие
  12. 2004Горе од љубави / Хуже, чем любвоь
  13. 2006Идеално лоша / Идеально бедная
  14. 2011Љубав живи / Любовь жива
  15. 2013Позив / Вызов
  16. 2016Аутограм / Автограф

Ремиксовый альбомтВитнемс-петнемс

  1. 2005London Mix / Лондон Микс
  2. 2012C-club

ПримечаниятВитнемс-петнемс

НевтевкстВитнемс-петнемс