Петер Керн (нем. Peter Kern; чачсь 1949-це иень даволковонь 13-це чистэ — кулось 2015-це иень умарьковонь 26-це чистэ) — австриянь сцена лангсо налксиця, режиссёр, сценарист ды продюсер.

Керн, Петер
Портрет
чачома чись даволковонь 13 чи 1949(1949-02-13)[1][2][3]
Чачома тарка
Кулома чись умарьковонь 26 чи 2015(2015-08-26)[4][1][2][…] (66 иеть)
Кулома тарка
Мастор
Важодема ёрокчизе эрямартрежиссёр, сценарист, кинопродюсер, театрань актёр, киноактёр, сёрмадей, налксиця
казнеть ды медальть
Commons-logo.svg Петер Керн

ЭрямопингезэВитнемс-петнемс

Эйкакшпингезэ выступась Венань цёрань хорсо. 1970-це иестэ саезь налкси телевидениясо.

ФильмографиязоВитнемс-петнемс

Иесь Рузонь лемезэ Оригинальной лемезэ Роль
1975 ф Ложное движение Falsche Bewegung Ландау
1975 ф Вознесение матушки Кюстерс Mutter Küsters' Fahrt zum Himmel
1977 ф Гитлер — фильм из Германии Hitler - ein Film aus Deutschland
1978 ф Горящие сердца Flammende Herzen
1989 ф Монгольская Жанна д’Арк Johanna D'Arc of Mongolia

ЛисьмапрятВитнемс-петнемс