Гёрбе Нора (мад. Görbe Nóra, таштамковонь 3 чи 1956 ие) — мадьяронь поп-морыця ды налксиця. Пек содавиксэв кода прявтналксиця «Линда» мадьярок сериалсонть.

Гёрбе, Нора
мад. Görbe Nóra
Портрет
чачома чись таштамковонь 3 чи 1956(1956-09-03)[1][2] (65 иеть)
Чачома тарка
Мастор
Важодема ёрокчизе морыця, налксиця
Тетязо János Görbe[d]
Полазо György Gát[d]
Commons-logo.svg Нора Гёрбе

ФильмографиясьВитнемс-петнемс

ЛопаПарцун:Col-2

Пешксэметрань эрямартВитнемс-петнемс

ЛопаПарцун:Col-2

ТелесериалтВитнемс-петнемс

ДискографиясьВитнемс-петнемс

  • Zöld öv (1985)
  • Hollywood messze van (1986)
  • Levél Hollywoodból (1987)
  • Anyu Hodmedbe (1987)
  • Linda mesél (1988)
  • Te szeress legalább (1989)
  • Tündéri Lutra buli (1990)
  • Erdei gólyabál (1998)
  • Hogyan hódítsuk meg a nőket/férfiakat


ЛисьмапрятВитнемс-петнемс

  1. Internet Movie Database (англ.) — 1990.
  2. ČSFD (чеш.) — 2001.

ЛитературасьВитнемс-петнемс

  • Magyar színházművészeti lexikon. Főszerk. Székely György. Budapest: Akadémiai. 1994. ISBN 963-05-6635-4 Online elérés
  • MTI ki kicsoda 2009. Szerk. Hermann Péter. Budapest: Magyar Távirati Iroda. 2008. ISBN 978-963-1787-283

НевтевкстВитнемс-петнемс